Bine de știut

Economisiți Timp și Energie cu Bateriile Instant de la Hola

Într-o lume în care timpul este o resursă prețioasă, iar eficiența energetică devine tot mai importantă, robinetele electrice de la magazinul online "Hola" devin o soluție inovatoare pentru a economisi timp și energie în viața de zi cu zi. Aceste dis..

Tot ce trebuie să cunoașteți despre Termostate: Ghidul complet pentru o căldură Eficientă și Confortabilă în casa dumneavoastră

Termostate Inteligente de la Hola.md: Reglați Temperatura Perfectă în Casa Dumneavoastră Sunteți în căutarea confortului termic ideal în locuința dumneavoastră? Hola.md vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o gamă variată de t..

Top 5 produse de care ai nevoie pentru terasa ta!

        Terasa este una dintre cele mai deosebite spații ale unei locuințe, deoarece, de regulă, e vorba de o oază de calmitate și relaxare în mijlocul agitației vieții de zi cu zi. Este, de asemenea, un loc unde îți poți sav..

Cum să alegi mobilierul potrivit pentru terasa ta: sfaturi de la Hola

Bine ați venit, dragii noștri clienți! Dacă doriți să vă pregătiți terasa pentru sezonul de vară, mobilierul este un element esențial pe care trebuie să-l aveți în vedere. Dar ce anume trebuie să luați în considerare atunci când achiziționați mobilie..

Cinci trucuri experte pentru a transforma terasa ta într-un spațiu de relaxare perfect pentru sezonul de primăvară-vară

Primăvara și vara sunt anotimpurile ideale pentru a petrece timpul pe terasa ta. Dacă ai o terasă, este important să o pregătești înainte de a începe sezonul cald. Iată câteva sfaturi pentru a-ți pregăti terasa pentru sezonul de primăvară-vară:..

Produse curățenie și menaj

A venit momentul în care trebuie să faceți din nou curățenie în casă? Cu siguranță nu vă face plăcere să vă ocupați de această sarcină în mod frecvent, însă igienizarea locuinței este vitală pentru sănătatea și starea noastră de bine. ..

Mobilier de grădină și Balansoare

Odată cu sosirea sezonului cald, grădina devine locul ideal pentru relaxare. Micile schimbări pot avea un efect puternic, așa că am pregătit un șir de produse, numai bune pentru cei care s-au plictisit să își petreacă zilele libere în sufragerie și a..

Filtrarea și tratarea apei

Osmoza inversă este cea mai avansată tehnologie de purificare a apei care utilizează membrane semi-permeabile pentru a îndepărta până la 99,7% din elementele dizolvate în apă. Se obține astfel o apă pură, fără impurități, bacterii sau viruși. Vă pro..

Irigarea Rezidențială

Apa nu cade întotdeauna din Cer! Însă, putem facilita udarea grădinii cu ajutorul sistemelor de irigare automată a gazonului, fiind cel mai eficient mod de a asigura hidratarea necesară grădinii, fără surplus de apă și fără efort, oferind plan..

Cum să-ți aranjezi o zonă de grill?

Odată ce vine sezonul cald, majoritatea dintre noi ne gândim la grătar și la întrunirile cu familia și prietenii. Astfel, o zonă de grill bine amenajată este mai mult decât un moft, ba chiar o necesitate. Gustul cărnii și a legumelor bine gătite pe j..

Claber

Este dovedit științific că faptul de a avea grijă de plante, legume și flori crește nivelul de serotonină și ne face mai fericiți. Pe lângă activitate plăcută în natură ideia unei gradini ordonate și îngrijite relaxează și animă la maxim. Pentru ca ..

Baterii și Accesorii baie

Atunci când alegeți un robinet pentru chiuvetă, duș sau cadă, ar trebui să căutați funcționalitate și design, deoarece finisajul, forma și stilul vă pot face baia să arate mai elegantă. La Hola veți găsi o mare varietate de baterii pentru casa Dvs..