Top 5 produse de care ai nevoie pentru terasa ta!

Top 5 produse de care ai nevoie pentru terasa ta!

        Terasa este una dintre cele mai deosebite spații ale unei locuințe, deoarece, de regulă, e vorba de o oază de calmitate și relaxare în mijlocul agitației vieții de zi cu zi. Este, de asemenea, un loc unde îți poți savura cafeaua dimineața, unde te poți delecta cu lectura unei cărți interesante și, bineînțeles, locul în  care îți petreci sărbătorile sau weekendurile cu cei dragi. O terasă nu este doar o extensie a casei tale, ci este mai degrabă locul preferat pentru a-ți petrece timpul liber în sezonul cald.

      Dar, pentru mulți dintre noi, amenajarea acestui spațiu poate fi o sarcină destul de dificilă, mai ales că nu mereu știm ce mobilă pentru terasă este potrivită. De aceea, în cazul în care intenționezi să-ți amenajezi terasa sau chiar să faci anumite schimbări în amenajarea acestui spațiu, aceste sfaturi îți vor prinde bine cu siguranță. Așadar, iată top 5 produse de care ai nevoie pentru terasa ta!

  1. Scaune

      Evident, atunci când vine vorba de o terasă de vară, ne imaginăm un spațiu extrem de confortabil și plăcut, iar pentru asta avem nevoie de scaune pentru terasă. Aceste piese de mobilier servesc nu doar ca șezut pentru minutele de relaxare cu întreaga familie, ci și ca o parte din acest spațiu special. Pe lângă comoditate și calitate, nu uita și de stil, care la fel ar trebui să corespundă cu stilul locuinței tale, ori, eventual, cu tematică terasei. 

  1. Mese 

      Atunci când vine vorba de mese pentru terasă, ne gândim, bineînțeles, la aspectul practic. Mesele din plastic se încadrează perfect în tematica oricărei terase, iar faptul că sunt și durabile e încă un beneficiu. Deși minimalismul poate părea plictisitor, poți însufleți masa pentru terasă cu diferite elemente de decor, cum ar fi veselă de servit sau decorațiuni cu flori și plante.

  1. Grătar

      Și, oare despre ce fel de terasă poate merge vorba fără un grătar pentru frigărui? Acesta este încă un element esențial al unei terase de vară, pentru că pregătirea bucatelor este oarecum un detaliu destul de important. Atunci când vei fi în sânul familiei sau chiar veți sărbători ceva cu prietenii, un frigărui la grătar este mai mult decât binevenit, deci nu uita să iei în considerare și acest produs.

Balansoar pentru terasa

  1. Sisteme de răcire / încălzire pentru terasă

Și cât de fain e să ai posibilitatea de a păstra echilibrul termic pe terasă, mai ales dacă ai una care se poate acoperi în perioada rece aerului și poate fi deschisă vara. În acest caz, îți recomandăm să alegi un șemineu și un ventilator cu ceață, pe care să le instalezi, astfel încât să poți răci sau încălzi spațiul terasei, rapid și eficient.

  1. Coș de gunoi

      Chiar dacă pare un lucru nesemnificativ și uitat de toți, un coș de gunoi este, de asemenea, un detaliu foarte important pentru o terasă confortabilă. Dacă vrei să nu ratezi niciun detaliu în ceea ce ține de amenajarea acestui spațiu, asigură-te că terasa ta are absolut tot necesarul unei odihne depline, inclusiv un coș de gunoi!

      În magazinul online Hola găsești o gamă largă de produse pentru terasă, grădină, mobilier, decorațiuni interioare și multe altele. Dacă dorești să-ți transformi terasa într-un spațiu plăcut și confortabil, Hola este magazinul ideal!


Comentarii