Filtrarea și tratarea apei

Filtrarea și tratarea apei

Osmoza inversă este cea mai avansată tehnologie de purificare a apei care utilizează membrane semi-permeabile pentru a îndepărta până la 99,7% din elementele dizolvate în apă. Se obține astfel o apă pură, fără impurități, bacterii sau viruși.

Vă propunem mai departe să aflați de ce sistema de filtrare prin osmoză inversă este cea mai optimă soluție de filtrare a apei pentru casă și ce tipuri de cartușe se folosesc în acest sistem.

În Republica Moldova majoritatea localităților au acces la surse de apă netratată, care vin din fântâni, lacuri, izvoare și altele.

Ce este o apă netratată?

Apa netratată este apa care vine de la sursă, direct la consumator și nu este supusă nici unui proces de tratare care la rândul său să fie prielnică pentru organismul uman.

În aceste cazuri există soluția de tartare și purificare a apei pe care o consumăm prin SISTEMELE CU OSMOZĂ INVERSĂ. Aceste sisteme și-au demonstrat eficiența dea lungul anilor și eficiența lor este demonstrată de timpul utilizării acestora. De peste 50 de ani populația planetei folosește acest sistem cu eficiență mare. Dea lungul timpului, sistemele cu osmoză inversă au suferit schimbări în construcție, în design, însă principiul de filtrare a rămas același.

Procesul de curățare a apei din SISTEMELE CU OSMOZĂ INVERSĂ îl fac elementele din interior. Acestea sunt CARTUȘE care sunt consumabile și la rândul lor necesită să fie schimbate cu altele noi, datorită lucrului pe care îl fac.

Sistemul include urmatoarele trepte de filtrare:

  • Treapta 1: Cartuș fibre PP de 5 microni ce îndepărtează din apă impurități, alge, nămol, sedimente etc.
  • Treapta 2: Cartuș cu granule de cărbune activat ce îndepărtează din apă mirosuri și gusturi neplăcute, pesticide, alte substanțe chimice și în special clorul.
  • Treapta 3: Cartuș cu bloc de cărbune de 10 microni ce îndepărtează din apă clor, mirosuri și alte gusturi.
  • Treapta 4: Membrana de osmoză inversă care este “inima” sistemului de filtrare, elimină micro - impuritățile, metalele grele, bacteriile, virușii, etc. și lasă doar apa pură.
  • Treapta 5 : Cartuș post carbon ce îmbunătățește PH-ul, evită contaminarea repetată a apei.
  • Treapta 6: Cartuș de remineralizare ce mineralizează apa dură dupa procesul de filtrare și îi îmbunătățește gustul.

Lampa UV este special construită pentru a elimina / reduce din apă germenii, sporii, bacteriile, virușii, algele și fungii, prin iradierea apei cu raze ultraviolete. Proprietățile organoleptice și fizico - chimice ale apei tratate, precum culoarea, mirosul, gustul sau pH-ul rămân neschimbate. Apa rezultată este sigură din punct de vedere bacteriologic făra a mai folosi substanțe chimice și fără a genera reziduuri.

Stația mai include: baterie pentru chiuvetă, rezervor de apa de 11,35 litri și accesorii necesare montării.

Se monteaza sub chiuvetă și poate genera pănă la 190 de litri de apă pură de băut și gătit, în 24 de ore.

De menționat că unele SISTEME CU OSMOZĂ INVERSĂ au în dotare și pompe de apă. De obicei aceste tipuri se folosesc în locuințe unde presuinea apei este mai mica de 3 BAR.

Comanda pentru SISTEME CU OSMOZĂ INVERSĂ, CU sau FĂRĂ pompă sau cartușe de schimb poate fi făcută online, accesând categoria Filtre cu osmoză inversă sau făcând click aici. Adăugați în coș produsul dorit, alegeți cantitatea necesară și urmați pașii pentru finalizarea comenzii. Achitarea o puteți efectua atât online cât și prin numerar la livrare.

Prețul nu include instalarea. Consultați operatorul Hola costul instalării la numărul nostru de telefon +373 785 00 785 

osmoza-inversa, ce-este-o-apa-netratata

Comentarii