Claber

Claber

Este dovedit științific că faptul de a avea grijă de plante, legume și flori crește nivelul de serotonină și ne face mai fericiți. Pe lângă activitate plăcută în natură ideia unei gradini ordonate și îngrijite relaxează și animă la maxim.

Pentru ca asta să fie cu adevărat plăcut avem nevoie de produse bune de la furnizori de top, de mărci consacrate calității înalte și longevității. Noi am decis să lucrăm cu Claber (Italia), lider în segmentul de irigații pentru grădini, terase sau balcoane cu o gamă variată de fitinguri și accesorii pentru grădinărit.

Claber este cea mai mare companie italiană a produselor de irigare, fondată în 1969, aleasă de milioane de oameni care iubesc natura și cele mai bune produse pentru a avea grijă de ea, ce creează sisteme inovatoare de ultimă generație, eco-durabile și ușor de utilizat, obiectivul lor fiind explorarea noilor frontiere ale tehnologiei, designului și calității.

Claber oferă o gamă larga de produse performante, fabricate din materiale reciclabile, ce garantează plantelor nivelul și momentul optim de irigare, economisind astfel resursa vitală a vieții: apa.

Datorită manevrării ușoare, calității materialelor, tehnologiei și designului inconfundabil, produsele Claber fac din irigare o experiență unică. Urmați sfaturile experților noștri pentru a alege din gama variată de pistoale, furtunuri, fitinguri, cărucioare și aspersoare, cele mai potrivite pentru dvs. și pentru lumea voastră verde și aflați cum să creați un sistem suprateran perfect.

Acest sistem de irigații (suprateran) poate fi dintre cele mai ieftine modalități de a uda.

Prezentăm câteva produse esențiale:

Tamburul automat de perete cu furtun Claber cu derulare automată și mecanism exclusiv SLOW REWIND pentru o utilizare sigură și de încredere, gata de folosire. Dispune de furtun special de 20 m sau 30 m care nu se îndoiește și suprafață antifricțiune, asigurând o acțiune de rebobinare ireproșabilă (fără blocare, fără întreruperi). Fabricat din materiale rezistente la impact și lumina puternică a soarelui, garantând durabilitate maximă în timp. Suportul de perete FRP cu pivot din aluminiu inoxidabil permite tamburului să se rotească la 180°, asigurându-se că furtunul va rula întotdeauna drept și fără restricții în direcția de utilizare. Completat cu șuruburi și dopuri din zidărie pentru montare pe perete.


Furtunul pentru grădină Top-Black, Claber anti-torsionare cu plasă specială de armare care garantează stabilitate absolută la presiunea apei, anti-alge și anti-UV. Sunt 100% sigure, deoarece nu conțin metale grele și ftalați. Interiorul său are un strat de cristal care garantează o calitate absolută a apei. Plasa de armare îl face rezistent chiar și la presiuni mari.

Pentru irigarea manuală a plantelor din curte sau chiar din ghiveci putem alege diferite tipuri de pistoale ce dispun de câteva funcții cum ar fi Pistolul de duș cu aerator, cu mâner anatomic nou din cauciuc și buton frontal de pornire și oprire convenabil. Butonul din spate reglează puterea jetului de apă. Piuliță de blocare căptușită cu cauciuc pentru protecție împotriva impactului, pentru deschidere, inspecție și curățare ușoară a pistolului. Aeratorul (detașabil și pentru curățare ușoară) asigură un jet ușor de apă amestecat cu bule, ideal pentru udarea plantelor în ghiveci.


Sau Pistolul de pulverizare cu componente metalice cromate rezistente, inalterabile, mâner anatomic nou din cauciuc și mecanism de curgere frontal convenabil. Butonul metalic din spate la fel reglează puterea jetului de apă. Corpul pistolului este căptușit cu cauciuc pentru protecție împotriva impactului. Debitul de apă poate fi reglat după cum este necesar, de la complet închis (concentrat) la complet deschis (pulverizare cu ventilator).

Aspersoarele pe țăruș asigură udarea suprafeței în mod uniform atunci când sunt plasate corect.


Aspersoarele oscilante, cu 14 găuri de apă perforate cu precizie asigură o distribuție uniformă cu efect natural de ploaie. Cu buton de control pentru selectarea a 4 modele principale de pulverizare cu mulți pași intermediari.

În concluzie, grădina frumoasă este cea în care se simte ca s-a lucrat în mod conștient, conștiincios, cu profesionalism, este un spațiu colorat, în mod curajos variat și totusi unitar, armonios și utilizabil. Satisface nevoile tuturor celor ce o locuiesc și o viziteaza. Este gradina în care ori de cate ori revii, te simți mereu ca și acasa.

Poți fi sigur, cu produsele Claber, gradina ta va radia!

claber, tamburul automat, furtunul pentru grădină Top-Black, pistolul de pulverizare, aspersoarele pe țăruș, aspersoarele oscilante

Comentarii