Baterii și Accesorii baie

Baterii și Accesorii baie

Atunci când alegeți un robinet pentru chiuvetă, duș sau cadă, ar trebui să căutați funcționalitate și design, deoarece finisajul, forma și stilul vă pot face baia să arate mai elegantă.

La Hola veți găsi o mare varietate de baterii pentru casa Dvs.

Dacă achiziționați un nou robinet pentru chiuvetă, va trebui să luați în considerare forma chiuvetei, robinetele cu un singur mâner sunt cea mai bună opțiune pentru chiuvetele cu o singură gaură. De asemenea, nu uitați să țineți cont de faptul că pentru chiuvetele mai înalte și ovaline, o baterie înaltă este cea mai bună alternativă, în timp ce pentru chiuvetele mai mici puteți alege una mai scurtă.

Pentru ca timpul petrecut în baie să fie mai plăcut, alegeți un robinet de duș sau un robinet de cadă care vă oferă o experiență spa, unele modele cu diferite tipuri de jeturi oferă corpului un masaj în timp ce vă relaxați. De asemenea, puteți opta pentru un duș cu ploaie care va uniformiza curățarea.

Avem și robinete pentru chiuvetă care vor completa aspectul bucătăriei Dvs, doar asigurați-vă că alegeți un design care se potrivește cu decorul și cu tehnica existentă.

 

Pe lângă elementele de bază precum mobilierul, obiectele sanitare și bateriile aveți nevoie de accesorii esențiale, pentru a avea o baie completă și confortabilă, cum ar fi suporturi pentru prosoape, suporturi pentru hârtie igienică, cârlige pentru halate, vase de săpun, suporturi pentru pahare, etajere, seturi și altele.

Toate aceste articole pot fi găsite la Hola!

Alegerea accesoriilor de baie depinde de estetică, precum și de versatilitatea și confortul acestora. Ideal este ca elementele să fie de aceeași culoare și stil; de exemplu, pot fi argintii, o variantă clasică care se potrivește bine cu toate stilurile sau negre astfel fiind în contrast cu albul celorlalte obiecte sanitare.


În cazul suporturilor pentru prosoape, acestea pot fi bară, inel și bază circulară. Această alegere va depinde dacă preferați prosopul la îndemâna brațului sau mai sus: cum îl preferați? La fel și cu etajerele: plasate în colț sau oriunde pe perete, cu o poliță, două, trei pentru organizarea și depozitarea produselor de igienă personală. Le puteți alege din oțel inoxidabil, un material ce asigură calitate înaltă, longevitate și nu ruginește niciodată și care va conferi strălucirea necesară oricărui spațiu sanitar și în crom, care sunt rezistente la coroziune, dintre care există o gamă largă, un material care, fără îndoială, aduce eleganță.

De asemenea avem o gamă variată de accesorii baie Magic Fix! Evitați găurirea sau distrugerea peretelui, păstrați-vă gresia într-o singură bucată. Soluția adezivă garantează o fixare sigură și o experiență ușoară de montare și demontare. Puteți muta accesoriile oricând doriți, fară a lăsa urme după îndepărtare. Desfaceți ventuzele, le clătiți sub jet de apă și reaplicați în locul dorit. Economisiți costuri ridicate de remodelare a băii.

Accesoriile pentru toaletă pot fi achiziționate individual sau ca set.

Alegeți varianta potrivită și bucurați-vă de noul confort al băii Dvs!

accesorii-baie-si-seturi, baterii-baie, coloane-de-dus-si-accesorii, baterii-bucatarie

Comentarii